Ontdek de Costa Blanca en Costa Calida met de Viva Vastgoed Tour.

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in vastgoed aan de prachtige Costa Blanca of Costa Calida, wil je natuurlijk eerst de regio en de markt beter leren kennen. Dan is onze Viva Vastgoed Tour precies wat je nodig hebt!
De Viva Vastgoed Tour is speciaal ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven in de lokale vastgoedmarkt aan de Costa Blanca en Costa Calida. Gedurende vier dagen (drie nachten) verken je samen met andere Spanje-liefhebbers en de ervaren vastgoedexperts  Lars van Top Immo Spain en Arthur de regio. Zodoende krijg je een duidelijk beeld van de verschillende regio’s, de bouwstijlen en het lokale aanbod van woningen.

Wat kun je verwachten
Regioverkenning: Bezoek verschillende gebieden aan de Costa Blanca en Costa Calida en ontdek wat elke regio uniek maakt.
Bouwstijlen en Kwaliteit: Krijg inzicht in de bouwstijlen en kwaliteit van woningen in verschillende delen van de regio.
Lokale Vastgoedmarkt: Bezoek lokale vastgoedprojecten en woningen die te koop staan, zodat u een goed beeld krijgt van het aanbod en de prijzen.
Begeleiding door Experts: Onze vastgoedprofessionals, die de regio door en door kennen, begeleiden je tijdens de gehele tour en beantwoorden al jouw vragen.

Waarom Deelnemen aan de Viva Vastgoed Tour
Persoonlijke Ervaring: In eigen land gaat dit net zo, want niets gaat boven het persoonlijk bezichtigen van vastgoed en het ervaren van de regio.
Exclusieve Toegang: Krijg toegang tot geselecteerde eigendommen en ontmoet lokale makelaars en vastgoedspecialisten.
Professioneel Advies: Ontvang deskundig advies van onze ervaren vastgoedprofessionals die je helpen de juiste keuze te maken.

Praktische Informatie
Duur: 4 dagen (3 nachten)
Inclusief:
Verblijf in een comfortabele accomodatie
Transport van en naar de luchthaven Alicante Airport
Ontbijt, lunch & diner tijdens de trip
Begeleiding door twee vastgoedprofessionals (Lars en Arthur)

Exclusief:
Vliegtickets

Prijs: € 499 per deelnemer
Prijs: € 699 per koppel

Meer Informatie en Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Viva Vastgoed Tour en/of wil je meer informatie? Bel met Arthur of stuur hem een e-mail.