Genturi Lodges

Toe aan een nieuw avontuur?

Avonturen vragen om spannende beslissingen die je systeem wellicht flink laten trillen. Maar nieuwe paden openbaren zich alleen als je nieuwe keuzes durft te maken. Onze plannen ontstonden enkele jaren geleden. Ze krijgen nu steeds meer vorm. Genturi biedt ook jou de kans om die belangrijke eerste stap te zetten naar een nieuw avontuur, een nieuwe toekomst. In eigen land stijgen de kosten voor levensonderhoud alleen maar verder en verder, de werkdruk en regeldruk nemen toe, je gevoel van vrijheid komt steeds meer in het gedrang. Stel je dan toch eens voor dat er ergens niet zo ver van Nederland vandaan een plek is waar je kunt ontsnappen aan deze ratrace? Om een betaalbaar, rustiger leven op te bouwen buiten de EU? Dat is waar Albanië in beeld komt.

Onze eigen ervaringen en de verhalen van degenen die al kennis hebben gemaakt met dit land, bevestigen dat het land aan veel van onze persoonlijke wensen voldoet. Albanië is misschien ook wel voor jou die veilige haven binnen Europa, maar buiten de EU? Genieten van een ongekende vrijheid, ontelbare mogelijkheden, nieuwe kansen, een verrukkelijke keuken en prachtig weer gedurende het hele jaar. Wie wil dat nu niet?

Dit is precies waarom wij GenTuri starten. Wij zijn Gentian en Arthur, twee ondernemende vrienden die hun krachten, kennis en netwerk bundelen om samen het verschil te kunnen maken. Gentian, geboren en getogen in Albanië, al meer dan 20 jaar wonend en werkend in Nederland, kent de verschillen en overeenkomsten van beide landen als geen ander. Arthur, -Turi genoemd in Albanië- is geboren en getogen in Zuid-Limburg en heeft al jaren de wens een nieuw bestaan op te bouwen in het buitenland.

Luxe Lodges

Totale vloeroppervlakte

50 - 75 m2

Verdieping

2

Aantal slaapkamers

2

Kunststof kozijnen

met dubbel glas

Wanden

16 cm dik incl. isolatie

Airco

Ja, warmen/koelen

Schets5-min
Dit is een conceptvisualisatie, geen definitief ontwerp.

Ben jij er klaar voor om in Golem je nieuwe thuis te creëren? Wil jij samen met Genturi nieuwe keuzes maken en de deur openen naar een leven vol mogelijkheden? Neem contact op met Arthur om je te laten informeren over deze unieke kans. Laat je droom van een charmant en luxe Lodge kort bij de kust van Albanië werkelijkheid worden. Wij kijken er naar uit om dit nieuwe avontuur samen aan te gaan. Jij ook?