De allereerste Viva Vastgoed Proeverij Spanje op 22 juni a.s. was al snel uitverkocht. Hieruit blijkt maar weer dat er veel interesse is in de mogelijkheden van de Spaanse vastgoedmarkt.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Spaanse vastgoedmarkt? Wil je meer weten over de verschillende regio’s, de regelgeving rond energiezuinige woningen, of hoe je kunt profiteren van het bezit en verhuur van een woning in Spanje?

Dan nodig ik je (in samenwerking met de vastgoedexperts van Top Immo Spain) graag uit voor onze eerstvolgende info-avond, bestaande uit drie boeiende delen:

Deel 1: Introductie tot de Spaanse vastgoedmarkt
Ontdek de diverse regio’s van Spanje, bekijk prachtige dronebeelden en leer over de kansen en valkuilen op de huidige markt. We bespreken de verschillen tussen Costa Blanca Noord, Zuid, Calida en verkennen nieuwe opkomende regio’s. Ook delen we waardevolle inzichten in de regelgeving rond energiezuinige woningen.

Deel 2: Regelgeving, financiering en fiscaliteit bij bezit en verhuur van een woning
Krijg een diepgaand inzicht in het aankoopproces, de bijbehorende kosten en belastingen. Leer alles over de basisprincipes van het bezit en de verhuur van een woning in Spanje, inclusief jaarlijkse kosten en andere belastingen.

Deel 3: Hoe kunnen we hier iets mee verdienen
Ontdek de mogelijkheden van vakantieverhuur, middellange termijn verhuur (tot 1 jaar) en het ‘flippen’ van woningen. Leer hoe je op slimme wijze kunt investeren en rendement kunt behalen met Spaans vastgoed.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je mogelijkheden te verkennen op de Spaanse vastgoedmarkt.

Meld je ook aan voor onze volgende Viva Vastgoed Proeverij Spanje en neem daarmee de eerste stap richting jouw droomwoning in Spanje!

Uiteraard is deze avond niet compleet zonder heerlijke Spaanse wijnen en bijpassende Spaanse hapjes.
De kosten bedragen € 17,50 per persoon.