Op zoek naar een moderne woning in een bruisende omgeving in Spanje? Dan is dit nieuwbouwproject in San Pedro Del Pinatar wellicht iets voor u. Dit wooncomplex biedt zowel appartementen als penthouses met 2 en 3 slaapkamers, voorzien van alle comfort zoals een open keuken met woonkamer, grote terrassen, inbouwkasten en volledig uitgeruste badkamers. De appartementen op de begane grond hebben zelfs een privétuin, terwijl de penthouses op de bovenste verdieping een privésolarium hebben. Daarnaast beschikt elke woning over een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

De ligging van San Pedro del Pinatar aan de Mar Menor en de Middellandse Zeekust maakt het een ideale plek voor liefhebbers van zeilen en watersporten. Daarnaast zijn er ook stranden en natuurlijke modderbaden voor wie op zoek is naar ontspanning aan zee. De gemeenschap in San Pedro del Pinatar is gevestigd en biedt een scala aan activiteiten, zowel binnen als buiten, het hele jaar door. Daarnaast is de ligging van San Pedro del Pinatar uitstekend, op slechts 5 minuten van het commerciële centrum Dos Mares en dicht bij de luchthavens van Murcia/Corvera en Alicante.

Voor wie is dit project geschikt?

Nieuwbouw appartementen en penthouses in San Pedro Del Pinatar zijn ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een tweede huis in een bruisende badplaats. Met 2-3 slaapkamers, moderne voorzieningen, gemeenschappelijke zwembaden en dicht bij stranden en activiteiten, is dit perfect voor gezinnen die willen genieten van zeilen, watersporten en het mediterrane klimaat. San Pedro Del Pinatar biedt een levendige gemeenschap het hele jaar door en ligt dicht bij voorzieningen en de luchthavens van Murcia en Alicante voor gemakkelijke toegang. Met prijzen vanaf €199.900 is dit een geweldige investering in uw gezinsvakanties.